OOST PIZZA PASTA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 235 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Oost Pizza Pasta. Meer weten? Ontdek meer

16 nov 2022 om 21:07 Ik had besteld om 16:45 en het was er pas om 18:50 doe normaal.
9 okt 2022 om 20:50 Om 16.00 in de app besteld en betaald voor bezorging om 18.15 uur . Bestelling kwam rond 19.00 uur. Pizza’s waren niet echt warm. Na opwarming in oven wel erg lekker.
12 mei 2022 om 20:58 Prima binnen te houden, aardige bezorger. Duurde wel lang
3 mei 2022 om 21:16 Duurde vrij lang en de pizza was koud. Wel lekker. Heb eerder besteld en toen ook koude pizza. Je kan beter in het restaurant gaan eten.
22 apr 2022 om 21:20 Eten top, bezorging dramatisch. Na een uur wachten werden de verkeerde pizza’s bezorgd. Vervolgens was thuisbezorgd niet bereikbaar voor nieuwe bezorging en is de serveerster zelf in de auto gestapt om de juiste bestelling te bezorgen. Onze held!
18 mrt 2022 om 21:30 Delayed delivery, pizzas were cold, and one pizza had not been baked properly - luckily could bake it off in our pizza oven. Other than that, great pizzas... Bruschetta was decidedly low-effort. I'll stick with eating pizza at their restaurant...
15 mrt 2022 om 22:17 De salade die we besteld hadden miste, was bij een eerdere besteller afgeleverd. De pizza’s waren al enorm afgekoeld
2 feb 2022 om 7:29 Eten is echt heerlijk maar bestel op tijd. Wij hebben al twee keer 1,5 moeten wachten helaas
22 jan 2022 om 18:17 De beste pizza in Amsterdam, if you ask me. And zeker de beste pizza voor als thuisbezorgd: die wordt niet slappe zoals de anderen tijdens de reis! Complimenten en ik hoop snel bij jullie langs te mogen!
21 jan 2022 om 9:36 lekkere pizza's maar zeer late bezorging
16 jan 2022 om 20:11 Delicious pizza and the delivery was friendly and quiet fast! I recommend oost Pizza
6 jan 2022 om 9:38 De pizza was erg lekker maar al behoorlijk afgekoeld bij aankomst. De bezorger was er 20 minuten later dan afgesproken.